Competició

Des de la creació d' OLLÉ AMORTIDORS l'any 1995, la competició i les carreres han estat una part molt important per a l'empresa.

Albert Cabestany : Pilot català de trial, campió d'Espanya i campió del món indoor. Actualment forma part de l'equip oficial Sherco.

Albert Cabestany

Alexandre Ferrer : Pilot francès de trial campió del món júnior l'any 2008. Actualment competeix al campionat del món júnior amb Sherco.

Alexandre Ferrer

Pol Tarrés : Pilot català de trial. En el seu palmarès hi ha un campionat del món juvenil, un campionat d'Europa juvenil, i un campionat d'Europa júnior. Actualment competeix al campionat del món júnior amb l'equip oficial JTgas.

Pol Tarrés

Industrias Lahoz : Empresa catalana de vehicles de competició. Aquests vehicles són comercialitzats amb el nom d'Speed Car.

  • GTR : Cotxe de competició d'asfalt amb motor de 1000 cc amb un pes de 445 kg.

GTR
GTR
GTR

  • XTRM : Car Cross de competició amb un motor 600 cc i 312 kg de pes.

XTRM
XTRM
XTRM

Rabassa Innova : Empresa catalana de vehicles tot terreny de quatre rodes totalment revolucionaris.Un dels seus models és el RBS OBEY.

RBS OBEY

Aleix Ollé : Pilot català de motocròs que actualment disputa el campionat d'Espanya Elite i el campionat del món de motocròs.

aleix ollé
ollé amortidors
Gran Bretanya, 26 Nau-3 · 08700 Igualada · T. 00 34 938 017 042
Certificació ISO